Μάρτιος 2011

Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα την 28/03/11

Συνέχεια ενημέρωσης:
Παρουσία δικαστικού λειτουργού, διενεργήθηκε χθες στις 18:35, νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 28/03/2011 στην ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ Ν.Καβάλας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Εντός της ανωτέρω οικίας βρέθηκαν:
- ένα (01) σακ βουαγιάζ που περιείχε πέντε (05) νάυλον σακούλες με υπολείμματα κάνναβης
- ένας (01) ξύλινος τρίφτης με οσμή κάνναβης
- ένα (01) μεταλλικό κουτί με οσμή κάνναβης
- μία (01) νάυλον ζελατίνα με σπόρους ινδικής κάνναβης

Κατηγορία:


Σύλληψη για ναρκωτικά στα Χανιά

Συνελήφθη, σήμερα στις 05:45, στον επιβατηγό λιμένα της Σούδας Χανίων, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 26χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένη μέσα στο πορτοφόλι του, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 0,15 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.


Ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών στην Ιθάκη

Σήμερα στις 16:20, προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ιθάκης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από το Τμήμα Ασφάλειας Πατρών, μετέβησαν στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Αγίου Ανδρέα (τοποθεσία ΑΝΤΡΙ Ιθάκης), όπου εντόπισαν στην παραλία και περισυνέλεξαν τριάντα δύο (32) δέματα, που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους (καθότι όλα τα δέματα ήταν βρεγμένα) 78.488 γραμμαρίων.


Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του κτιρίου πρώην ΥΕΝΑΝΠ.


Τελετή παράδοσης – παραλαβής Αρχηγίας Λιμενικού Σώματος

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αρχηγίας του Λιμενικού Σώματος.


Σύσκεψη υπό την προεδρεία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα για τα χερσαία και πλωτά μέσα του Λιμενικού Σώματος

Με θέμα την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης των χερσαίων και πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος και τον προγραμματισμό των ενεργειών για την αποκατάσταση της επιχειρησιακής ετοιμότητάς τους.

Κατηγορία:


Wildcard SSL