Οκτώβριος 2011

Τραυματισμός υποβρύχιου αλιέα στη Λευκάδα

Τραυματισμός υποβρύχιου αλιέα στη Λευκάδα – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Η Λιμενική Αρχή Νυδρίου ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από το Κέντρο Υγείας Βασιλικής Λευκάδας, ότι είχε διακομιστεί τραυματισμένος από διερχόμενο σκάφος 25χρονος, ο οποίος νωρίτερα διενεργούσε υποβρύχια αλιεία στη θαλάσσια περιοχή ακρωτηρίου Δουκάτου.

Κατηγορία:


Θάνατος ναυτικού στη Ρόδο

Θάνατος ναυτικού στη Ρόδο - Κατάσχεση αλιεύματος στη Νάξο -   Σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ν.Π. 11957, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Ακαντιάς Ρόδου, ότι ο 49χρονος Α’ Ηλεκτρολόγος του πλοίου, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο χώρο ενδιαίτησής του.

Κατηγορία:


Παροχή συνδρομής σε ακυβέρνητη λέμβο στον Αργοσαρωνικό

Παροχή συνδρομής σε ακυβέρνητη λέμβο στον Αργοσαρωνικό – Ακυβερνησία επαγγελματικού Α/Κ στην Καλαμάτα – Μεταφορά ασθενούς  

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκε, μεσονύκτιες ώρες, για ακυβέρνητη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Αταλάντης στον Αργοσαρωνικό.

Άμεσα κατέπλευσε στην περιοχή πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε τη λέμβο «ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ» Λ.Π.22572 με δύο άνδρες επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Κατηγορία:


Σύγκρουση πλοίων στο Χιούστον (Η.Π.Α.)

Σύγκρουση πλοίων στο Χιούστον (Η.Π.Α.) - Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στη Πάτρα  

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Κέντρο Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. για περιστατικό σύγκρουσης του Δ/Ξ «ELKAAPOLLON» Ν.Π. 11391, με είκοσι τέσσερα άτομα (24) πλήρωμα, εκ των οποίων οι δέκα (10) είναι Έλληνες, με το M/V«MSC NEDERLAND» σημαίας Παναμά στο κανάλι του Χιούστον (Η.Π.Α.).

Και τα δύο πλοία κατά την διάρκεια της σύγκρουσης έπλεαν πλοηγούμενα.

Κατηγορία:


Συνέχεια ενημέρωσης για συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Συνέχεια ενημέρωσης για συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στον Πειραιά – Μεταφορά ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης:

Το γενικό σύνολο δασμών και φόρων κατασχεθέντων τσιγάρων ανέρχεται σε τριάντα εφτά χιλιάδες οχτακόσια ενενήντα δύο ευρώ και πενήντα τέσσερα λεπτά (37.892,54€).

============================

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών τους στην Πάτρα -

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών τους στην Πάτρα –Έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου – Βύθιση ερασιτεχνικής λέμβου στη Λίμνη Ευβοίας

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία,  εννέα (09) αλλοδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του χώρου φορτίου φορτηγού οχήματος, χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατηγορία:


Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα –

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα – Μηχανική βλάβη σκάφους αναψυχής στην Τήλο

Κατηγορία:


Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στη Ραφήνα – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Σάμο

Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στη Ραφήνα – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Σάμο – Ασθένεια μέλους πληρώματος Κ/Ζ στην Κέρκυρα

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για περιστατικό πρόσκρουσης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 10823 με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ» Ν.Π. 11479.


Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στο λιμένα εξωτερικών της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχή, ένας 42χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 45χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι βρέθηκε κάτω από το πίσω κάθισμα των επιβατών, τυλιγμένη και κρυμμένη σε πλαστικό σακουλάκι, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (πιθανόν κοκαΐνης) συνολικού βάρους 2,3 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

==================

Κατηγορία:


Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορές ασθενών

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.  

Κατηγορία:


Συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης & Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε, σήμερα, στο Λουξεμβούργο

Συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή,  στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης & Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε, σήμερα,  στο Λουξεμβούργο

 

Η πορεία εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για το Άσυλο και τη Μετανάστευση συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων  της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που συνήλθε σήμερα στο Λουξεμβούργο.

Κατηγορία:


Μήνυμα Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα κατά την εκδήλωση του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο κτίριο του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος στην Ακτή Βασιλειάδη

H εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί κορυφαία στιγμή στην ιστορία του Ελληνισμού, με διαχρονικά μηνύματα που ανατροφοδοτούν τις έννοιες Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία.

Σήμερα καλούμαστε να δώσουμε μάχες εθνικές, πατριωτικές εκτός, αλλά και εντός συνόρων.

Στον καθημερινό μας αγώνα συναντιόμαστε και συμπορευόμαστε με όσους επιλέγουν να παλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον. Αφήνουμε πίσω εκείνους που επιλέγουν να φυγομαχήσουν.

Κατηγορία:


Παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Άγιο Νικόλαο.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας θα παραστεί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Ο κ. Υφυπουργός θα παρευρεθεί στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος  και στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου θα καταθέσει στεφάνι, και εν συνεχεία θα παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση.

Κατηγορία:


Μήνυμα Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ο εορτασμός της επετείου του ΟΧΙ από τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, δημιουργεί μια αδιάρρηκτη στο χρόνο, ιστορική εθνική συνείδηση. Οπλίζει τις νέες γενιές με μία ισχυρή εθνική ταυτότητα για την πορεία προς το μέλλον.

Πριν 71 χρόνια, ήταν το ΟΧΙ στο φασισμό. Ο παλλαϊκός αγώνας ενάντια στον κατακτητή ήταν εθνική επιλογή για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL