Δεκέμβριος 2011

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να επιβιβασθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατηγορία:


Έκρηξη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πέραμα

Έκρηξη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πέραμα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή λιμανάκι αλιέων Περάματος, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προς αποκλεισμό της πρόσβασης καθώς και πυροτεχνουργοί για διερεύνηση του χώρου και εντοπισμό στοιχείων.

Κατηγορία:


Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στην Κύθνο

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στην Κύθνο – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κύθνου, από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π. 9913, ότι παρουσιάστηκε βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή, εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο, με  279 επιβάτες.

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στην Πάτρα – Εντοπισμός ναρκωτικών ουσιών σε Ε/Γ- Ο/Γ στον Πειραιά – Μεταφορά ασθενούς

Κατά τη διάρκεια ελέγχων χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, ως εξής:

Κατηγορία:


Ευχές και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ο ΥΠτΠ Χρήστος Παπουτσής και ο ΥΦΠτΠ Μανώλης Όθωνας, βρέθηκαν στο Αρχηγείο του Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. στην Ακτή Βασιλειάδη [...]


Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών διακινητών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Μεταφορά ασθενούς

Κατηγορία:


Ευχές και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Πολιτική Ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ευχές και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Πολιτική Ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 10:00  το πρωί,  ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής,  ο Υφυπουργός Μανώλης Όθωνας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Ελευθέριος Οικονόμου, θα υποδεχθούν για τα καθιερωμένα εορταστικά  Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα, τις μπάντες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος , στο Υπουργείο.

Κατηγορία:


Ο Αρχικελευστής Λ.Σ. (ε.α.) Στρατηγός Δημήτριος ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια

Ο Αρχικελευστής Λ.Σ. (ε.α.) Στρατηγός Δημήτριος  ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Αξιωματικός Φυλακής Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. :210 419 1125

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός/ Τμήμα αιμοδοσίας: 213 2041902

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στέλεχος της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 34χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατείχε και επέδειξε τέσσερα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με τα οποία είχε σκοπό να μεταφέρει στο εξωτερικό δύο (02) αλλοδαπούς (άνδρα -γυναίκα), οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Κατηγορία:


Εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος παράνομων αλλοδαπών και ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης παράνομων αλλοδαπών και ναρκωτικών ουσιών εξαρθρώθηκε, χθες βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση μικτού κλιμακίου προσωπικού του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στην Κέρκυρα και ακολούθως στην Αθήνα.

Κατηγορία:


Πτώση οχήματος στη θάλασσα στον Πειραιά

Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, ότι όχημα είχε πέσει στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας το όχημα βυθισμένο στη θάλασσα και τον οδηγό καλά στην υγεία του, στην ξηρά.

Σύμφωνα με δήλωση του οδηγού, δεν υπήρχε κάποιο άτομο μέσα στο όχημα, όταν αυτό κινήθηκε από τη θέση του και έπεσε στη θάλασσα.

Κατηγορία:


Νομοθετική ρύθμιση για την εκκρεμότητα σχετικά με τις εκλογικές αποζημιώσεις στα στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά τις εκλογικές περιόδους ετών 2004, 2006 και 2007

Από την αρχή του έτους η Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε αποφασίσει να υποστηρίξει το χρόνιο και δίκαιο αίτημα των Στελεχών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταβολή ολόκληρης της εκλογικής αποζημίωσης που χορηγήθηκε στα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.

Κατηγορία:


Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με θέματα Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής

« Η σύσταση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σηματοδοτεί τη νέα πορεία του Σώματος. Δημιουργείται ένα σύγχρονο Σώμα με μεγαλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες, ικανό να ανταποκριθεί με επάρκεια στην υποστήριξη της ελληνικής ναυτιλίας, στις ανάγκες για ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με προορισμό την Ιταλία, τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά

ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL