Ιανουάριος 2012

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Κέρκυρα και την Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Κέρκυρα και την Πάτρα – Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σκάφους με παράνομους αλλοδαπούς στο Κατάκολο στις 28/01/2012 – Συνέχεια ενημέρωσης για την αδυναμία πρόσδεσης Ε/Γ – Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ VI» στο λιμάνι της Θάσου στις 30/01/2012

Κατηγορία:


Σημεία συνέντευξης Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, για τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, τις ευθύνες της Ε.Ε, το Μνημόνιο, την ανάγκη ανάπτυξης, την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη διαφθορά, στην εκπομπή του MEGA «Ανατροπή»

Ø Δεν ξέρω αν η ιδέα για Επίτροπο στην Ελλάδα ήταν μια ιδέα η οποία διακινήθηκε από κάποιες ομάδες σκέψης στη Γερμανία, ή πέραν του Ρήνου. Εκείνο που θέλω να πω εγώ είναι ότι αυτή η ιδέα, από την άποψη της κοινοτικής, της ευρωπαϊκής φιλοσοφίας, είναι μια ιδέα απαράδεκτη. Γιατί είναι έξω από το κοινοτικό κεκτημένο. Είναι έξω από τη λογική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θίγει ευθέως την ανεξαρτησία των κρατών.

Κατηγορία:


Αδυναμία πρόσδεσης Ε/Γ – Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ VI» στο λιμάνι της Θάσου –

Αδυναμία πρόσδεσης Ε/Γ – Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ VI» στο λιμάνι της Θάσου – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κάρυστο

Απογευματινές ώρες χθες, το Ε/Γ – Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ VI» Ν.Π. 10647, ενώ εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο από Κεραμωτή για λιμένα Θάσου με 104 επιβάτες, κατά την προσπάθειά του να καταπλεύσει, λόγω τον δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν κατέστη αυτό δυνατό με αποτέλεσμα να πλαγιοδετήσει με την δεξιά πλευρά του και να έρθει σε επαφή με το κρηπίδωμα δημιουργώντας εσωκοιλώματα.

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα της Πάτρας, κατά την διάρκεια ελέγχων από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, σε πέντε (05) περιστατικά, εννέα (09) αλλοδαποί, από τους οποίους οι επτά (07) βρέθηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στα ημιαξόνια φορτηγών οχημάτων, ενώ οι δύο (02) πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος που αποτελούταν από χαρτοκιβώτια με παπούτσια.

Κατηγορία:


Συνέχεια ενημέρωσης για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση της ποσότητας των λαθραίων τσιγάρων,  από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, παρουσία τελωνειακών υπαλλήλων, η οποία ανέρχεται στα είκοσι έξι χιλιάδες πεντακόσια(26.500) πακέτα τσιγάρα, ενώ το γενικό σύνολο δασμών και φόρων των κατασχεθέντων ανέρχεται σε ογδόντα τέσσερις χιλιάδες εξακόσια ογδόντα πέντε ευρώ και εβδομήντα ένα λεπτά (84.685,71€).

Κατηγορία:


Τελετή Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων και Συναυλία των φιλαρμονικών ορχηστρών των Σωμάτων Ασφαλείας, στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τελετή Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων και Συναυλία των φιλαρμονικών ορχηστρών των Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποιήθηκε χθες (29-01-2012) στις 18:30, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Μια εκδήλωση που οργανώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος και ήταν αφιερωμένη στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και στις οικογένειες τους.

Κατηγορία:


Ανάλυση περιστατικών ρύπανσης και διοικητικών κυρώσεων σε θέματα προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος του έτους 2011

Από τη Διεύθυνση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνονται πίνακες και διαγράμματα με αναλύσεις περιστατικών πρόκλησης ρύπανσης και των σχετικών αποφάσεων επιβολής διοικητικών κυρώσεων που εκδόθηκαν το έτος 2011 και αφορούν διαπιστωθείσες παραβάσεις στον τομέα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

 

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας, 44χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει πέντε (05) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Κατηγορία:


Εντοπισμός παράνομων αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα

Εντοπισμός παράνομων αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα – Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σκάφους με παράνομους αλλοδαπούς στο Κατάκολο στις 28/01/2012 – Διακομιδή ασθενούς

Κατηγορία:


Εντοπισμός λαθραίων τσιγάρων σε Φ/Γ όχημα στην Ηγουμενίτσα

Εντοπισμός λαθραίων τσιγάρων σε Φ/Γ όχημα στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Προσάραξη Φ/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στην Καβάλα

Κατηγορία:


Εντοπισμός παράνομων αλλοδαπών στο Γύθειο και στη συνέχεια εντοπισμός σκάφους με παράνομους αλλοδαπούς στο Κατάκολο - σύλληψη των διακινητών τους

Βραδινές ώρες της 27/01/2012, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γυθείου, για την ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών επί του επαρχιακού οδικού δικτύου από το Μαρμάρι προς Βάθεια του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου σε συνεργασία με προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων Γυθείου και Αρεόπολης, εντόπισαν και συνέλαβαν πενήντα οκτώ (58) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα  

Κατηγορία:


Βύθιση Φορτηγίδας – Λάντζας στο Κερατσίνι

Βύθιση Φορτηγίδας – Λάντζας στο Κερατσίνι - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, ενημερώθηκε ότι κατά την διαδικασία πρόσδεσης του Ρ/Κ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» Ν.Π. 8582 στο λιμάνι Κερατσινίου και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ήρθε σε επαφή με την Φ/Γ-Λάντζα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ» Ν.Π. 4242, η οποία βρισκόταν παραβεβλημένη στον προβλήτα μώλου Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα να παρουσιάσει εισροή υδάτων και να βυθιστεί.

Κατηγορία:


Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη – Εντοπισμός πτώματος άνδραστον Πειραιά – Διακομιδή ασθενούς

Κατηγορία:


Εκδήλωση πυρκαγιάς σε σκάφη στη μαρίνα Αλίμου

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε σκάφη στη μαρίνα Αλίμου - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα – Έλεγχοι στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, για εκδήλωση πυρκαγιάς, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε σκάφη που ελλιμενίζονταν στη μαρίνα Αλίμου.

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL