Απρίλιος 2012

Πτώση οχήματος στον Άγιο Στέφανο Αλυκών Βόλου

Πτώση οχήματος στον Άγιο Στέφανο Αλυκών Βόλου – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Σύρο και στο Ηράκλειο – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Θάνατος ανδρός στη θαλάσσια περιοχή Αγκιστρίου

Πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Βόλου ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου Αλυκών Μαγνησίας.

Κατηγορία:


Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας θαλασσίων μοτοποδηλάτων

Από το Γραφείο Γενικής Αστυνομίαςτου Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ανακοινώνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων θαλασσίων μοτοποδηλάτων ανεξαρτήτως τύπου ή και ονομασίας (SEABEETLE, SEABIKE, SURFJET, JETSKIκλπ.), κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2012, μεταξύ των ωρών 14:00 έως 17:00, στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας ΚΛΠ/ Ι΄ Λ/Τ, τα όρια των οποίων συμπίπτουν με κατοικημένες περιοχές, όπως περιγράφονται παρακάτω:

Κατηγορία:


Πτώση ατόμου στη θάλασσα στον Πειραιά –Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά από μέλη πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ «BLUESTARITHAKI», για πτώση ατόμου στη θαλάσσια περιοχή «ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ» του Κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας ότι 50χρονος έπεσε στη θάλασσα από δική του απροσεξία (κατά δήλωση του) και ανασύρθηκε από μέλη του πληρώματος του «BLUESTARITHAKI» .

Κατηγορία:


Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Κ/Ζ στη Σαντορίνη

Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Κ/Ζ στη Σαντορίνη - Πρόσκρουση Ε/Γ-Τ/Ρ στην Τήνο - Διακομιδή ασθενούς  

Πρωινές ώρες σήμερα, κατά τη διάρκεια μεταφοράς επιβατών από το Ε/Γ-Κ/Ζ «MARINA» σημαίας Marshall Islands, με το Ε/Γ-Τ/Ρ (λάντζα) «ΝΕΦΕΛΗ» Ν. Θήρας 43 και κατά την αποβίβασή τους στον λιμένα Αθηνίου, τραυματίστηκε 79χρονη αλλοδαπή.

Κατηγορία:


Τροχαίο ατύχημα στη Σύρο

Τροχαίο ατύχημα στη Σύρο – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Ερμούπολης Σύρου «ΑΚΤΗ ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ» όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 42χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε 60χρονο πεζό ο οποίος διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο, για νοσηλεία.

Κατηγορία:


Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ρόδο και τη Μυτιλήνη

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ρόδο και τη Μυτιλήνη – Αποβίβαση ασθενούς κατά παρέκκλιση δρομολογίου Ε/Γ–Ο/Γ στο Λαύριο – Διακομιδή ασθενούς 

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Αποβίβαση ασθενούς από Κρουαζιερόπλοιο

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών και του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=======================

Κατηγορία:


Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μύκονο

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μύκονο – Εντοπισμός πυρομαχικών στη Χαλκίδα – Παρεμπόδιση προσέγγισης Ε/Γ–Ο/Γ «ΚΕΡΚΥΡΑ» στους Παξούς – Διακομιδές ασθενών   

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, 33χρονος αλλοδαπός, διότι μετά από συνάντηση με σκοπό την αγοραπωλησία ποσότητας ναρκωτικών ουσιών με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προέβη στην πώληση 1,2 γραμμαρίων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής.

Κατηγορία:


Συνέχεια ενημέρωσης για τον αγνοούμενο αλιέα στη Σύρο την 26/04/2012

Συνέχεια ενημέρωσης για τον αγνοούμενο αλιέα στη Σύρο την 26/04/2012 – Παρεμπόδιση προσέγγισης Ε/Γ–Ο/Γ «ΚΕΡΚΥΡΑ» στους Παξούς

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, ο αγνοούμενος 54χρονος αλιέας από πλωτό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή «ΤΡΙΑ ΛΑΓΚΟΝΙΑ» νότια της Σύρου και σε απόσταση τριών (03) μέτρων από την ακτή.

Κατηγορία:


Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα στη Σύρο –

Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα στη Σύρο – Σύλληψη κυβερνητών/επιβαινόντων ταχυπλόων σκαφών για παρεμπόδιση μηχανότρατας στην Πάρο – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύρου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού, εντοπίστηκε από διερχόμενο σκάφος αναψυχής  σημαίας Αγγλίας, ξύλινο αλιευτικό σκάφος, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο.

Κατηγορία:


Ανεκτέλεστο δρομολόγιο Ε/Γ-Υ/Γ-F/D «XIX» Ν.Π. 9523

Ανεκτέλεστο δρομολόγιο Ε/Γ-Υ/Γ-F/D«XIX» Ν.Π. 9523 – Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σάμο και στον Πειραιά – Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου – Διακομιδή ασθενούς

Κατηγορία:


Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο Αίγιο

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αιγίου, ότι κατά την εκφόρτωση έμφορτου ψυκτικού θαλάμου από το  Φ/Γ – Ψ/Γ «CROWNTOPAZ» σημαίας Παναμά στο λιμένα Αιγίου, τραυματίσθηκε θανάσιμα 55χρονος λιμενεργάτης, ο οποίος επέβαινε σε σιδερένιο θάλαμο.

Συγκεκριμένα προκλήθηκε θραύση του συρματόσχοινου του γερανού του εν λόγω πλοίου, το οποίο συγκρατούσε τον σιδερένιο θάλαμο με επιβαίνοντα τον 55χρονο λιμενεργάτη, με αποτέλεσμα την καταπλάκωσή του από τη μεταλλική κατασκευή του γερανού (μπαστέκα).

Κατηγορία:


Στήριξη από Ευρ. Επιτροπή, Φρόντεξ και Ευρ. Γραφείο Ασύλου στην ελληνική πολιτική για την παράνομη μετανάστευση, στο σημερινό Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων στο Λουξεμβούργο

Σημαντική πρόοδο στην επιτήρηση των συνόρων και την υλοποίηση του σχεδίου δράσης για την παράνομη μετανάστευση και την πολιτική ασύλου, διαπίστωσαν ομόφωνα σήμερα στο Συμβούλιο Υπουργών η Ευρωπαία Επίτροπος Σ. Μάλμστρομ, ο Γεν. Διευθυντής του Φρόντεξ, Ι. Λαϊτίνεν και ο Διευθυντής του Ευρ. Γραφείου Ασύλου, Ρ. Φίσερ.

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL