Ιανουάριος 2013

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπών διακινητών τους στη Μυτιλήνη –

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπών διακινητών τους στη Μυτιλήνη – Σύλληψη παράνομων μεταναστών στο Αγαθονήσι - Σύλληψη για ναρκωτικά στη Σάμο –Τροχαίο ατύχημα στην Ιτέα – Παροχή συνδρομής σε ακυβέρνητο σκάφος στον Ευβοϊκό κόλπο - Διακομιδή ασθενούς

Κατηγορία:


Συνάντηση του ΥΝΑ Κωστή Μουσουρούλη με την αν.ΥΠΕΞ της Ινδίας Preneet Kaur

Το πλαίσιο της «Στρατηγικής Συνεργασίας» στον τομέα της Ναυτιλίας συζήτησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ.Κωστής Μουσουρούλης με την αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας κα PreneetKaur. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ΥΝΑ παρουσία τόσο του Ινδού Πρέσβη κ.TsewangTopdenόσο και του Αρχηγού του Λ.Σ.-ΕΛΚΑΤ Αντιναυάρχου κ.Δ.Μπαντιά καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων από τις δυο χώρες υπογραμμίσθηκε η βούληση για την σε ευρωπαϊκό επίπεδο ναυτιλιακή συνεργασία των δύο χωρών όπως και το έντονο ενδιαφέρον της Ινδίας για επενδύσεις στα ελληνικά λιμάνια.

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού και διακινητή του στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού και διακινητή του στην Ηγουμενίτσα – Έλεγχοι στην ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από  προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 47χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε εντός του χώρου του πορτμπαγκάζ έναν 26χρονο αλλοδαπό χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τον μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Κατηγορία:


Απόφαση παραμονής του Κελευστή Λ.Σ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου στις τάξεις του Λ.Σ.

  Ο  Αρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος ΜΠΑΝΤΙΑΣ, δέχθηκε σήμερα  παρουσία του Υπαρχηγού και της Διοίκησης Λ.Σ  τον Κελευστή  Λ.Σ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, για να του επιδώσει  την απόφαση με την οποία παραμένει στις τάξεις του Λ.Σ. και τίθεται σε κατάσταση Υπηρεσίας Γραφείου.

Ο ανωτέρω Υ/Ξ  το Νοέμβριο του 2009, κατά τη μετάβαση προς ανάληψη  Υπηρεσίας ,  είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και είχε νοσηλευτεί  για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κέντρα αποκατάστασης  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Συλλήψεις για 47 κιλά ινδικής κάνναβης στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας,  από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  της οικείας Λιμενικής Αρχής και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 54χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε.


Σύλληψη για παράνομη μεσιτεία ναυτικής εργασίας στον Πειραιά

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πόλη του Πειραιά, από στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, 44χρονος, διότι σε προκαθορισμένο ραντεβού, παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα ποσού τετρακοσίων (400) ευρώ από ναυτικό, προκειμένου να του βρει εργασία, κάτι το οποίο είχε επαναλάβει και στο παρελθόν.

Κατηγορία:


Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στην Κάσο την Κάρπαθο και τη Ρόδο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

 

Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στην Κάσο την Κάρπαθο και τη Ρόδο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών – Συνέχεια ενημέρωσης για συλλήψεις αλλοδαπών για λαθραία τσιγάρα στα Χανιά στις 27 και 29 Ιανουαρίου 2013 – Διακομιδή ασθενούς

Κατηγορία:


Χαιρετισμός Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ελληνικής Ένωσης Ναυτιλιακών Δικηγόρων

Χαιρετισμός Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ελληνικής Ένωσης Ναυτιλιακών Δικηγόρων

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να παρίσταμαι στη σημερινή σας εκδήλωση.

Ασφαλώς δεν είναι η ευτυχέστερη περίοδος που διερχόμαστε. Πιστεύω ωστόσο, ότι με την επιστράτευση των καλύτερων χαρακτηριστικών της φυσιογνωμίας του Έλληνα, όπως η ευφυΐα, η ευρηματικότητα κλπ., θα καταφέρουμε να βρούμε ανοδικό βηματισμό.

Κατηγορία:


Σύγκληση Γνωμοδοτικής Επιτροπής Κεφαλαίου Ναυτικής Εκπαίδευσης

 

Σύγκληση Γνωμοδοτικής  Επιτροπής Κεφαλαίου Ναυτικής Εκπαίδευσης


Σύλληψη Πλοιάρχου

Πρωινές ώρες της 28/1 το Δ/Ξ «EVIAPETROLI» Ν.Π.11358 κατέπλευσε στις εγκαταστάσεις της Aegeanoilστην Αλεξανδρούπολη για εκφόρτωση αμόλυβδης , πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης.

Μετά το πέρας της εκφόρτωσης προέκυψε διαφορά 43.467 lt (12.767 αμόλυβδης, 16.525 πετρελαίου θέρμανσης και 14.175 πετρελαίου κίνησης).

Κατηγορία:


Σύλληψη αλλοδαπού στην Καβάλα

Σύλληψη αλλοδαπού στην Καβάλα – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού για λαθραία τσιγάρα στα Χανιά – Σύλληψη αλλοδαπού στη Χίο

Πρωινές ώρες χθες, στην χερσαία ζώνη λιμένα Καβάλας κατελήφθη από προσωπικό Λιμενικής Αρχής Καβάλας ένας αλλοδαπός να διαθέτει προς πώληση εκατόν τριάντα (130) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους (CD- DVD), οι οποίοι  είχαν αναπαραχθεί και αντιγραφεί παράνομα, μη φέροντας ειδική ταινία ασφάλειας και γνησιότητας.

Κατηγορία:


Ανεύρεση πτώματος αγνώστου ταυτότητας στη Χίο

Ανεύρεση πτώματος αγνώστου ταυτότητας στη Χίο –  Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Λέρο –  Τροχαίο με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Σύλληψη  στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χίου, για τον εντοπισμό πτώματος στη θαλάσσια περιοχή «ΣΤΕΝΟΓΙΑΛΙ» νοτιοδυτικά της Χίου.

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών, διακινητή και συνεργού στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 28χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.                                                                                                   

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μύρινα και την Κέρκυρα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μύρινας για ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών στον οικισμό Παναγίας Λήμνου.

Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας με τη συνδρομή των οποίων συνελήφθησαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής είκοσι πέντε (25) παράνομοι αλλοδαποί.

Ανωτέρω συλληφθέντες, κατά δήλωσή τους είχαν ξεκινήσει από έναντι τουρκικές ακτές και αποβιβάσθηκαν στην περιοχή «ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΣΙΑ» με ταχύπλοο σκάφος, του οποίου ο εντοπισμός δεν κατέστη δυνατός.

Κατηγορία:


Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Φλοίσβο –

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Φλοίσβο – Τροχαίο με τραυματισμό στη Μυτιλήνη

Η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή των εκβολών του Ιλισσού ποταμού.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο διαπίστωσε ότι ο 53χρονος οδηγός, μοναδικός επιβαίνων του οχήματος, είχε καταφέρει να εξέλθει αυτού με τη βοήθεια περαστικού, έχοντας τις αισθήσεις του.

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL