Οκτώβριος 2016

Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη Κυβερνήτη Ι/Φ σκάφους στην Πάρο - Τραυματισμός πεζού στο Λαύριο - Διακομιδή ασθενών

Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη Κυβερνήτη Ι/Φ σκάφους στην Πάρο - Τραυματισμός πεζού στο Λαύριο - Διακομιδή ασθενών
 
 
 
Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα ο ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο στο λιμένα Ηγουμενίτσας, κατείχε και επέδειξε  πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Κατηγορία:


Σύγκρουση Μ/Τ πλοίου με ελληνική σημαία με Α/Κ σκάφος στην Κίνα

 
Σύγκρουση Μ/Τ πλοίου με ελληνική σημαία με Α/Κ σκάφος στην Κίνα
 
 
Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από τις Κινεζικές Αρχές και τον Πλοίαρχο του Μ/Τ «AUSTRALIS» Ν. Χίου 411, για περιστατικό σύγκρουσης του ανωτέρω πλοίου με κινεζικό Α/Κ σκάφος στο οποίο επέβαιναν έξι (06) άτομα. Σύμφωνα με την ενημέρωση, το περιστατικό έλαβε χώρα την 28/10/2016 βραδινές ώρες (Κίνας), στη θαλάσσια περιοχή 80 ν.μ. ανατολικά  λιμένα  ΝΙΓΚΜΠΟ  Κίνας.

Κατηγορία:


Μηχανική βλάβη Φ/Γ πλοίου στον Πειραιά – Ασθένεια επιβάτιδος σε Κ/Ζ στην Κέρκυρα – Διακομιδές ασθενών

Μηχανική βλάβη Φ/Γ πλοίου στον Πειραιά – Ασθένεια επιβάτιδος σε Κ/Ζ  στην Κέρκυρα – Διακομιδές ασθενών
 
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για μηχανική βλάβη του Φ/Γ πλοίου «RHINO» Ν.Π. 11971 στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. έξωθεν αγκυροβολίου Πειραιά.
Το ανωτέρω πλοίο είχε αποπλεύσει από ναυπηγείο Περάματος με προορισμό τη Νίσυρο κενό φορτίου, με δέκα (10) άτομα πλήρωμα.

Κατηγορία:


Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στη Μυτιλήνη

 Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στη Μυτιλήνη 
 
Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, εντός του λιμένα Μυτιλήνης, τέσσερις (04) αλλοδαποί, 30, 37, 59 και 21 ετών αντίστοιχα για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. 

Εντοπισμός και διασώσεις προσφύγων στη Σάμο και τη Μήθυμνα –

Εντοπισμός και διασώσεις προσφύγων στη Σάμο και τη Μήθυμνα – Πρόσκρουση σε ύφαλο Ι/Φ σκάφους στη Μύρινα – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Νίσυρο –

Κατηγορία:


Διμερής συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα με Κινέζο Υφυπουργό θαλασσίων και χερσαίων μεταφορών He Jianzhong

 Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θ. Δρίτσας συναντήθηκε την σήμερα στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου, με τον Κινέζο Υφυπουργό Μεταφορών κ. He Jianzhong, παρουσία του κ. Γ.Γ. Ι. Θεοτοκά, του κ. ΓΓΛΛΠ&ΝΕ κ. X. Λαμπρίδη και υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΝΑΝΠ. Η κινεζική πλευρά αποτελείτο από πολυπληθή κινεζική αντιπροσωπεία του Υπουργείου Μεταφορών της Λ.Δ. Κίνας με επικεφαλής τον κ. Υφυπουργό Μεταφορών.

Κατηγορία:


Συνέχεια ενημέρωσης για την προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Μήλο την 26/10/2016 –

Συνέχεια ενημέρωσης για την προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Μήλο την 26/10/2016 – Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στην Αλεξανδρούπολη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πάργα – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου στη Χίο

Κατηγορία:


Κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών και συλλήψεις στις Λιμενικές Αρχές Πειραιά, Βόλου και Μυτιλήνης

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων ενεργειών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τις Λιμενικές Αρχές Πειραιά, Βόλου και Μυτιλήνης, το χρονικό διάστημα από 14 Οκτωβρίου έως και 27

Κατηγορία:


Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της “28ης Οκτωβρίου 1940”

 Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα, του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη κ.κ.

Κατηγορία:


Αγώνες Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων – Σωμάτων Ασφαλείας 2016

Πραγματοποιήθηκαν την 16-10-2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάρκου Γουδή Αττικής οι Αγώνες Πρωταθλήματος Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2016.


Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα Καθυστερημένος απόπλους Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου από το Λαύριο – Διακομιδή ασθενούς

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα Καθυστερημένος απόπλους Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου από το Λαύριο – Διακομιδή ασθενούς
 
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  ένας 33χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια ενός 18χρονου αλλοδαπού που τον  συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL