Φεβρουάριος 2020

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του χειριστή της λέμβου στη Μήθυμνα -

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του χειριστή της λέμβου στη Μήθυμνα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στη Γλώσσα Σκοπέλου - Διακομιδή ασθενούς
 
 
Στον εντοπισμό είκοσι επτά (27) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήθυμνας, στην περιοχή ''ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ'' Σκάλας Συκαμινέας ν. Λέσβου, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί επί της ακτής, ενώ συνελήφθη ο 18χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.

Κατηγορία:


Σύλληψη τριών ημεδαπών για ναρκωτικά στην Καβάλα

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 24 και 19 ετών  προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Γραφείου  Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση του  νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” .

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στη Ρόδο

Στη σύλληψη μίας 26χρονης ημεδαπής προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, για παράβαση του  νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” .

Διάσωση αλλοδαπών στη Σάμο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα -Εκδήλωση πυρκαγιάς στη Θεσσαλονίκη - Διακομιδή ασθενούς

Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα δύο (32) αλλοδαπών προέβη, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ν. Σάμου,  λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Κατηγορία:


Στην Ελλάδα επιστρέφει από το Τζιμπουτί Έλληνας ναυτικός. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον επαναπατρισμό άλλων τριών

Στην Ελλάδα επιστρέφει τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από 168 μέρες παραμονής του στο Τζιμπουτί της Αφρικής, ο Έλληνας Α΄ Μηχανικός του πλοίου “Πτολεμαίος”, Γιώργος Μπουγιούκας, μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες των Υπουργείων Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Εξωτερικών.

Κατηγορία:


Διάσωση αλλοδαπών στη Ρόδο -Εντοπισμός αλλοδαπών και συλλήψεις των αλλοδαπών χειριστών των λέμβων στη Μήθυμνα – Αλιευτικοί έλεγχοι στη Ρόδο – Διακομιδές ασθενών

Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι έξι (26) αλλοδαπών προέβη, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή νήσου «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ» ν. Ρόδου, πνευστή λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Κατηγορία:


Σύσκεψη στο ΥΝΑΝΠ για τον κορωνοϊό

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για το θέμα του κορωνοϊού και τα μέτρα που λαμβάνονται για την καταπολέμηση του.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι δύο Γενικοί Γραμματείς του ΥΝΑΝΠ, Λιμένων και Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ε. Κυριαζόπουλος και κυρία Χρ. Καλογήρου αντίστοιχα, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Κατηγορία:


Στην Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΛ. ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης

Την Μυτιλήνη επισκέπτεται από το μεσημέρι ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλάκης Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, ενώ αύριο και μεθαύριο θα επισκεφθεί την Χίο και την Σάμο για να βρεθεί κοντά στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που επιχειρούν στο Ανατολικό Αιγαίο.

Κατηγορία:


Ευρεία σύσκεψη στο ΥΝΑΝΠ υπό τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Γιάννη Πλακιωτάκη για τον κορωνοϊό

Ευρεία σύσκεψη στο ΥΝΑΝΠ υπό τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Γιάννη Πλακιωτάκη για τον κορωνοϊό
 
  Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται αύριο στις 13.00 στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ . Γιάννη Πλακιωτάκη, παρουσία του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα για το θέμα του κορωνοϊού και τα μέτρα που λαμβάνονται για την καταπολέμηση του. 

Κατηγορία:


Τροποποιητικός πίνακας δηλώσεων τακτικής δρομολόγησης πλοίων για τη δρομολογιακή περίοδο 01/11/2020-31/10/2021 (Ορθή επανάλληψη)

Tροποποιητικός πίνακα δηλώσεων τακτικής δρομολόγησης ακτοπλοϊκών πλοίων για τη δρομολογιακή περίοδο από 01-11-2020 έως 31-10-2021, με ορθή επανάληψη ως προς τους Α/Α αριθμούς 45 και 52.

Κατηγορία:


Διάψευση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Διάψευση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής    
 
 
Από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διαψεύδεται κατηγορηματικά σημερινή καταγγελία Προέδρου συνδικαλιστικού οργάνου Σώματος Ασφαλείας, σύμφωνα με την οποία κατά την σημερινή αναχώρηση στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. από το λιμάνι της Μυτιλήνης, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προέβησαν σε χειρονομίες εις βάρος τους. 
 

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL