Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Απαγόρευση συνέχισης πλόων στο Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΜΕΓΑ ΤΖΕΤ» στο Ηράκλειο

 

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 51χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο.

Ο 51χρονος μετέφερε κρυμμένους ανάμεσα σε χαραμάδα που σχηματιζόταν από το φορτίο (κιβώτια με συμπιεσμένα ρούχα) τέσσερις (04) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

================

Βλάβη στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΜΕΓΑ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 11720 παρουσιάστηκε βραδινές ώρες χθες, ενώ το πλοίο κατευθυνόταν από Θήρα προς Ηράκλειο, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο με 558επιβάτες.

Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 21.50 χθες, αντί της προγραμματισμένης 20.30, όπου έγινε αποβίβαση επιβατών και οχημάτων.

Από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου διαπιστώθηκε η αναφερόμενη βλάβη, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του «ΜΕΓΑ ΤΖΕΤ» μέχρι να διαπιστωθεί οριστική αποκατάσταση αυτής, ικανοποιητική λειτουργία της αριστερής εξωτερικής κύριας μηχανής, καθώς και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

    

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL