Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην Κάρπαθο και την Πάτρα –

Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην Κάρπαθο και την Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Τήνο

 

Εξήντα δύο (62) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες χθες, επί της νήσου ''ΣΑΡΙΑ'' βόρεια της ν. Καρπάθου, από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Ανωτέρω αλλοδαποί, αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Πηγαδιών Καρπάθου, συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εκτός των δώδεκα (12) εξ αυτών λόγω ανηλικότητας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρπάθου.

 

*****

 

Ένας 33χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στον προβλήτα εσωτερικού λιμένα στην Τήνο, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 39χρονο και συνοδηγό μία 39χρονη βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της 39χρονης.

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο τοπικό Κέντρο Υγείας από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL