Σύλληψη στο Ναύπλιο – Εντοπισμός και σύλληψη παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στη Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Σύλληψη στο Ναύπλιο – Εντοπισμός και σύλληψη παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στη Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Διακομιδές ασθενών

 

 

Ένας 31χρονος συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα, στο Ναύπλιο, από στελέχη της

 

οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω συνελήφθη κατόπιν υποβολής εναντίον του προφορικής μήνυσης για εξύβριση.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ναυπλίου.

 

*****

Τρεις (03) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας κρυμμένοι σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, οι δύο (02) στα αξόνια και ο ένας (01) εντός του επικαθημένου, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, ένας (01) παράνομα εισελθόντας αλλοδαπός συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας κρυμμένος στο επικαθήμενο Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ακόμη, ένας (01) παράνομα εισελθόντας αλλοδαπός συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας μετά από ένδειξη σκύλου βιοανίχνευσης στο χώρο κατασχεμένων οχημάτων να επιχειρεί να κρυφτεί κάτω από Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

*****

Ένας (01) παράνομα εισελθόντας αλλοδαπός συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 65χρονου από το λιμάνι Σκιάθου στο λιμάνι Βόλου, με Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” Ν.ΣΚ. 148,

  • 90χρονος από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι του Πυθαγόρειου ν. Σάμου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΕΛΦΙΝΙ” Ν.Λ. 56.

  • 61χρονος από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ” Ν.Π. 11070.

     

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL