Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 42χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/ επικαθήμενο).

Ο 42χρονος μετέφερε κρυμμένους εντός του χώρου της καμπίνας τρεις (03) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Ο τράκτορας κατασχέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Ακόμη, μεσημβρινές ώρες χθες στο ίδιο λιμάνι, συνελήφθη, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Τμήματος Αλλοδαπών, ένας αλλοδαπός πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

Επίσης, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νέου λιμένα Πατρών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής τρεις (03) αλλοδαποί κρυμμένοι στα αξόνια Φ/Γ οχήματος (τράκτορας-επικαθήμενο) και άλλοι δύο (02) αλλοδαποί πρόχειρα κρυμμένοι εντός του χώρου του φορτίου (παλέτες με καρπούζια), στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.  

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL