Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό στο Ηράκλειο –

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό στο Ηράκλειο – Σύλληψη παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στη Μήθυμνα, την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

 

 

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες, στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 58χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο (02) οδηγών.

Οι ανωτέρω διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο “ΠΑΓΝΗ”, για παροχή ιατρικής περίθαλψης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

 

*****

 

Τριάντα πέντε (35) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, σήμερα, στην

 

 

επαρχιακή οδό Μήθυμνας-Εφταλούς ν.Λέσβου, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού

 

 

Μήθυμνας και του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

 

 

 

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

 

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.

 

 

 

*****

 

Τρεις (03) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες

 

χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος

 

Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

 

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 42χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε πως μετέφερε έναν 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας,που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε, το Ι.Χ.Ε. όχημα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL