Εντοπισμός και συλλήψεις παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στη Λέσβο και στην Πάτρα –

 Εντοπισμός και συλλήψεις παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στη Λέσβο και στην Πάτρα – Παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Μυτιλήνη
 
Εκατόν πενήντα τρεις (153) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί  εντοπίστηκαν, από  πρωινές έως μεσημβρινές ώρες σήμερα, στις περιοχές «ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ» και «ΑΚΡΑ ΚΟΡΑΚΑ», από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήθυμνας και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.   
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας.
*****
Μία 40χρονη παράτυπα εισελθών αλλοδαπή συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω, η οποία συνόδευε τις δύο (02) ανήλικες κόρες της, κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της και για λογαριασμών των τέκνων της  πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από τον κυβερνήτη του σκάφους αναψυχής «ΕΦΗ – ΝΑΣΙΑ» Ν. Ηρακλείου 153, ότι το σκάφος έχει ακινητοποιηθεί εν πλω, λόγω μηχανικής βλάβης με αποτέλεσμα την εισροή υδάτων επί του σκάφους στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» έξω από την είσοδο του κόλπου «ΓΕΡΑΣ».
Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ οι δύο (02) επιβαίνοντες του σκάφους  αποκατέστησαν προσωρινά τη βλάβη και στη συνέχεια με την βοηθητική μηχανή, συνοδεία Π.Λ.Σ. κατέπλευσαν με ασφάλεια στον λιμένα «ΠΥΡΓΩΝ» Περάματος Λέσβου.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL