Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Μεταφορά ασθενών

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, επί του καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου για Ανκόνα Ιταλίας, 35χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε δύο (02) αλλοδαπούς στερούμενους νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, συνελήφθησαν σε ανάλογο έλεγχο που διενεργήθηκε απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου για Μπάρι Ιταλίας, 54χρονη αλλοδαπή διότι παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας 25χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατείχε πλαστή άδεια διαμονής  Γαλλίας, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Προανακρίσεις και για τα δύο περιστατικά κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το ΙΧΕ όχημα του πρώτου περιστατικού καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

==================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης Λέσβου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και ύστερα από υπόδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 25χρονη αλλοδαπή, κατά την αποβίβασή της από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Πειραιά, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 2,35 γραμμαρίων.

Επίσης, σε ανάλογο έλεγχο, συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα στο λιμάνι Μυτιλήνης, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και ύστερα από υπόδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 36χρονος, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Θεσσαλονίκη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του χάρτινη συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 5,23 γραμμαρίων.

Προανακρίσεις και για τα δύο περιστατικά, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. μεταφέρθηκαν πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ – Τ/Ρ – Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, από το λιμάνι  της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, ένας 34χρονος και μία 28χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL