Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Θήρα –

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Θήρα – Ατύχημα ανδρός στην Κεφαλλονιά –  Σύλληψη παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών και διακινητή στην Πάτρα  –  Σύλληψη παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στη Λέσβο και τη Χίο 
 
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΛΚΥΩΝ” Ν. Θήρας 46, ότι κατά τη διάρκεια εκδρομής στη θαλάσσια περιοχή “ΦΗΡΩΝ” - Νέα Καμένη” - Παλαιά Καμένη και Θηρασιά, τραυματίστηκε 56χρονη αλλοδαπή επιβάτης στο αριστερό της πόδι.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με το “ΑΛΚΥΩΝ” στο λιμένα ΑΘΗΝΙΟΥ ν.Θήρας από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας ν. Θήρας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θήρας.
 
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από ιδιώτη, για περιστατικό πτώσης ανδρός από τη γέφυρα “ΔΕΒΟΣΕΤΟΥ” στην παραλία Αργοστολίου, εντός της λιμνοθάλασσας “ΚΟΥΤΑΒΟΥ”. 
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής  όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 71χρονο ημεδαπό, ο οποίος διασώθηκε από παρευρισκόμενους και μεταφέρθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας.
 
*****
Έξι (06) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί καθώς και ο 47χρονος διακινητής τους συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο ψυγείο το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ο 47χρονος οδηγός του να μεταφέρει σε δύο (02) ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες εντός του χώρου του φορτίου, το οποίο αποτελείται από παλέτες με καρπούζια, έξι (06) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
 
*****
 
Εξήντα ένας (61) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί, εντοπίστηκαν από πρωινές ώρες μέχρι απογευματινές ώρες χθες, στην επαρχιακή οδό “ΕΦΤΑΛΟΥΣ”  ν. Λέσβου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήθυμνας και στελέχη του γραφείου ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης.
Οι ανωτέρω συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.
 
*****
Οκτώ (08) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί, εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ”  ν. Χίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Οι ανωτέρω συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL