Ρύπανση στην Καβάλα

Ρύπανση στην Καβάλα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Πνιγμοί στο Μεσολόγγι και την Τήνο

Ρύπανση από ψήγματα πίσσας, εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, κατά μήκος της παραλίας «ΠΑΛΗΟΥ» και σε μήκος ακτογραμμής 300 μέτρων.

Για το περιστατικό το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση, ενημέρωσε άμεσα την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και ξεκίνησαν εργασίες απορρύπανσης, οι οποίες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ σε γενόμενες περιπολίες, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, δεν διαπιστώθηκε ρύπανση αυτής της μορφής.

==================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

==================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

==================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΑΣ» (εκβολές Εύηνου) Γαλατά Μεσολογγίου, 52χρονος υποβρύχιος αλιέας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» Γενικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Μεσολογγίου.

==================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΚΑΛΗ» Τήνου, 70χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Τήνου.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL