Πνιγμοί στην Κέρκυρα και το Μπαλί Μυλοποτάμου

Πνιγμοί στην Κέρκυρα και το Μπαλί Μυλοποτάμου – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη –Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή ΑΡΙΛΛΑ, Κέρκυρας, 52χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας. 

===============

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μπαλί, παραλία Βαρκότοπος, δήμου Μυλοποτάμου, 75χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου. 

===============

Συνελήφθη, βραδινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο 18χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή του μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 5,00 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. 

===============

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, στον επιβατικό σταθμό του νέου λιμένα πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί (2 άνδρες, 1 γυναίκα), διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL