Εντοπισμός και διάσωση παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στην Κω, στη Σάμο και στη Μυτιλήνη –

Εντοπισμός και διάσωση παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στην Κω, στη Σάμο και στη Μυτιλήνη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χίο

 

Είκοσι τέσσερις (24) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συγκεκριμένα το περιπολικό εντόπισε διαδοχικά δύο (02) πνευστές μηχανοκίνητες λέμβους, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης το πλήρωμα του περιπολικού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και μεταφορά των ανωτέρω στο λιμένα της Κω, όπου συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

 

*****

Είκοσι δύο (22) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συγκεκριμένα το περιπολικό εντόπισε πνευστή κωπήλατη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης το πλήρωμα του περιπολικού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και μεταφορά των ανωτέρω στο λιμένα της Κω, όπου συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

 

*****

Δέκα (10) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΚΚΑΡΙΟΥ” ν. Σάμου, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συγκεκριμένα το περιπολικό εντόπισε πνευστή λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων, η οποία παρουσίαζε έντονη εισροή υδάτων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης το πλήρωμα του περιπολικού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και μεταφορά των ανωτέρω στο λιμένα της Βαθέος, όπου συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

 

*****

Τριάντα πέντε (35) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ” ν. Λέσβου, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συγκεκριμένα το περιπολικό εντόπισε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων, σε δυσχερή θέση

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης το πλήρωμα του περιπολικού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και μεταφορά των ανωτέρω στο λιμένα της Μυτιλήνης, όπου συνελήφθησαν από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χίου, όταν ο 24χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, με συνοδηγό έναν 21χρονο, έχασε τον έλεγχο και το όχημα βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο τραυματισμός του 24χρονου οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL