Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Βόλο

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Βόλο – Πνιγμοί στη Χαλκίδα και στο Ρέθυμνο – Αδυναμία άπαρσης δεξιάς άγκυρας Ε/Γ-Ο/Γ «CRUISE EUROPA» στην Ηγουμενίτσα – Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στα Χανιά

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον κεντρικό προβλήτα λιμένα Βόλου, κατά την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 24χρονος και μία 24χρονη, διότι σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε, ανευρέθησαν μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε αντικείμενα και των δύο:

-          τρεις (03) γυάλινες συσκευασίες, με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 16 γραμ., 2,9 γραμ. και 1,5 γραμμαρίων και

-          μία (01) νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1,00 γραμμαρίου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

Σχετική με το θέμα φωτογραφία βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.hcg.gr

=============================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΙΚΡΟ ΛΙΜΑΝΙ» Δήμου Χαλκιδέων, 77χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γ.Ν.Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

=============================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, σήμερα το πρωί, από τη θαλάσσια περιοχή Όρμου Λιβάδι Οικισμού ΜΠΑΛΙ Δ.Μυλοπόταμου Ρεθύμνου, 8χρονο αλλοδαπό αγοράκι.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

=============================

Σήμερα στις 12:05 ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «CRUISEEUROPA» σημαίας Ιταλίας, ότι κατά τη διαδικασία χειρισμών απόπλου για λιμένα Πάτρας, παρουσιάστηκε αδυναμία άπαρσης δεξιάς άγκυρας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Στις 14:52 επετράπη ο απόπλους του «CRUISE EUROPA» για λιμένα Πάτρας, με 747 επιβάτες, μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

=============================

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων, ότι το Ι/Φ σκάφος «DIDEM2» σημαίας Τουρκίας, το οποίο βρισκόταν 24ν.μ. βορειοδυτικά λιμένα Χανίων, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω μηχανικής βλάβης ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει εισροή υδάτων.

Άμεσα έσπευσε για παροχή συνδρομής ελικόπτερο της Π.Α., το οποίο παρέλαβε τους προαναφερόμενους τέσσερις επιβαίνοντες του Ι/Φ οι οποίοι στη συνέχεια οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Χανίων για την διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.

Το «DIDEM2» ρυμουλκείται από το παραπλέον Δ/Ξ «ΣΟΥΔΑ» Ν.Π. 12051 με προορισμό τους Αγ.Θεόδωρους Ισθμίων.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χανίων.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL