Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και θανάσιμο τραυματισμό συνεπιβαινόντων δίκυκλου στη Ρόδο - Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στη Νεάπολη Λακωνίας –

 Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και θανάσιμο τραυματισμό συνεπιβαινόντων δίκυκλου στη Ρόδο - Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στη Νεάπολη Λακωνίας – Θάνατος αλλοδαπού άνδρα στα Χανιά – Διακομιδή ασθενούς
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 28χρονος Βαθμοφόρος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με συνεπιβάτιδες μία 28χρονη και μία 50χρονη, ανετράπη επί της επαρχιακής οδού Ρόδου Φαληρακίου.
Συγκεκριμένα η δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη δεξιά της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ανετράπη,  με  αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο συνεπιβάτιδων.
Προανάκριση διενεργείται  από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή  Νεάπολης Βοιών, ότι το Ι/Φ σκάφος ''KRIMARICA'' με (02) δύο επιβαίνοντες, βρίσκεται πλησίον βραχώδους ακτής στην Ελαφόνησο με μηχανική βλάβη και λόγω τον δυνατών βόρειων ανέμων υπάρχει κίνδυνος πρόσκρουσης. 
Άμεσα για το σημείο απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑ ''ΜΑΧΗ'' Ν.Ν. 11 στο οποίο επέβαιναν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Το ανωτέρω ιστιοφόρο εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή δυτικά όρμου «ΛΕΥΚΗΣ» Ελαφονήσου και  με τη συνδρομή του πληρώματος του  δέθηκε με ρυμουλκίο ώστε να μην παρασυρθεί προς τις βραχώδες ακτές.
Το Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑ ''ΜΑΧΗ'' με την άφιξη του στην περιοχή, έδεσε και  ρυμούλκησε το ''KRIMARICA'' με ασφάλεια, συνοδευόμενο από το Π.Λ.Σ., στο λιμένα Νεάπολης.
Από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών Λακωνίας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''KRIMARICA'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας .
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ''δήμου Αποκορώνου Χανίων, 58χρονος αλλοδαπός.
Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 67χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL