Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κέρκυρα –

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κέρκυρα – Θάνατος αλλοδαπού επιβαίνοντα σε Ι/Φ σκάφος στο Μεσολόγγι - Παροχή συνδρομής στην Μύκονο – Διακομιδές ασθενών

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας  για περιστατικό προσάραξης Ι/Φ σκάφους “MAUNALUA” σημαίας Ελβετίας με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην παραλία 'ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ” ν. Κέρκυρας καλά στην υγεία τους.

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ το Ι/Φ δεν αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “MAUNALUA”, μέχρι προσκομίσεως Βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολοθούντα το σκάφος νηογνώμονα.

 

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για περιστατικό απώλειας αισθήσεων 63χρονου αλλοδαπού επιβαίνοντα στο Ι/Φ σκάφος “LE MERRIER” σημαίας Γαλλίας το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στις εγκαταστάσεις της “ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Α.Ε.”.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ανωτέρω αλλοδαπό στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.

 

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου για περιστατικό παροχής συνδρομής κατόπιν ανατροπής οχήματος τύπου ATV (γουρούνα) με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στα βράχια της περιοχής “ΚΑΠΑΡΗ” ν. Μυκόνου .

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν όχημα και περιπολικό σκάφος ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο παρέλαβε την 26χρονη τραυματισθείσα και τον ιατρό του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και τους μετέφερε στο νέο λιμένα Μυκόνου.

Στη συνέχεια, η ανωτέρω 26χρονη διεκομίσθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ ο ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του.

 

*****

 

 

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδυνές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 

-64χρονης, από το λιμάνι Σκιάθου στο λιμάνι Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ» Ν.ΣΚ. 158,

-17χρονου από το λιμένα Αλλονήσου, στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ – Α/Ψ “ΜΑΡΙΑΝΗ” Τ. Σ. 119Α',

-26χρονης αλλοδαπής και 44χρονου, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα  Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν. Π 10032.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL