Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ–ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» στη Μήλο

Αδυναμίαπροσέγγισης Ε/Γ–ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» στη Μήλο – Μηχανική βλάβη Ι/Φ – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Δεν προσέδεσε, βραδινές ώρες χθες, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, στο λιμάνι της Μήλου, τοΕ/Γ–ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» Ν.Π. 10328, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Θήρα – Φολέγανδρος – Μήλος – Πειραιάς).

Οι 60 επιβάτες που ανέμεναν στη Μήλο προωθήθηκαν με το Ε/Γ–Ο/Γ–Τ/Χ «HIGHSPEEDV» Ν.Π. 11419 ενώ τα 45 άτομα προς αποβίβαση στο λιμάνι της Μήλου και τα 52 άτομα, τα οποία επρόκειτο να επιβιβασθούν στη Φολέγανδρο με προορισμό τη Μήλο, προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το Ε/Γ–Ο/Γ «ΑΡΤΕΜΙΣ» Ν.Π. 10317.

====================

Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε, απογευματινές ώρες χθες, το Ι/Φ σκάφος «ESTIA» σημαίας Σουηδίας, με τρεις (03) επιβαίνοντες (έναν ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς), ενώ έπλεε 3 ν.μ. πλησίον νήσου «ΑΝΥΔΡΟΣ».

Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Τ/Χ «ΕΝΤΕΚΑ» Τ.Π. 445 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία εντόπισαν το Ι/Φ στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Ίου.

Το «ESTIA», συνοδεία του Τ/Χ, κατέπλευσε με ασφάλεια στον όρμο Μαγγανάρι.

Οι επιβαίνοντες είναι  καλά στην υγεία τους, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Ίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης αξιοπλοΐας.

====================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή της από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 49χρονη αλλοδαπή διότι βρέθηκε να κατέχει μια (01) πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. 

====================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Λιμενικής αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ, μεταφέρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήλου στο λιμάνι της Ρόδου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΣΗ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 10728, 10χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL