Συνέχεια ενημέρωσης για τις έρευνες προς εντοπισμό 36χρονου αλλοδαπού στην Πάρο

Συνέχεια ενημέρωσης για τις έρευνες προς εντοπισμό 36χρονου αλλοδαπού στην Πάρο – Πνιγμός στην Παλαιόχωρα Χανίων και το Ρέθυμνο – Πρόσκρουση Φ/Γ πλοίων στο Ρέθυμνο – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

Συνέχεια ενημέρωσης:

Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από σκάφος Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ, στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της παραλίας «ΑΛΥΚΗ» Πάρου, ο 36χρονος, ο οποίος αγνοούνταν από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Ο 36χρονος, αφού περισσυνελέγει καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.  

===================

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλία «ΣΟΥΓΙΑΣ» Χανιών, 78χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Παλαιόχωρας.

===================

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Ρεθύμνου, 58χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου.

===================

Πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, ενημερώθηκε για περιστατικό πρόσκρουσης Φ/Γ πλοίων στον εμπορικό λιμένα του νησιού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελιγμών απόπλου για λιμένα Μαρμαρά Τουρκίας, κενό φορτίου, το Φ/Γ «GREENCEDAR» σημαίας Τόγκο, προσέκρουσε αρχικά με την πρύμνη του στην προβλήτα του λιμένα και στη συνέχεια με τα Φ/Γ «KARADENIZ5» και «ANNAM» σημαίας Τουρκίας, τα οποία ευρίσκονταν ελλιμενισμένα και διενεργούσαν εργασίες εκφόρτωσης.

Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο στη λιμενική εγκατάσταση, όσο και στα τρία πλοία (εκδορές και αποκόλληση χρώματος), ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων, μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικών αξιοπλοΐας από τους Νηογνώμονες που τα παρακολουθούν.

===================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο επιβατικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, πλησίον της Α΄ πύλης, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, σε συνεργασία με προσωπικό Γ.Δ.Ι.Ν. Καβάλας και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Α.Δ. Αλεξ/πολης, καθώς και συνοδεία αστυνομικού σκύλου, ένας 20χρονος, διότι βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες, δύο (02) συσκευασίες, μια χάρτινη που περιείχε κατεργασμένη ινδική κάνναβη βάρους 0,7 γραμμαρίων και βρισκόταν στην τσέπη του σορτς του και μια πλαστική, η οποία περιείχε κατεργασμένη ινδική κάνναβη βάρους 16,2 γραμμαρίων και βρισκόταν εντός της πρωκτικής του κοιλότητας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL