Πνιγμός στη Θεσσαλονίκη

Πνιγμός στη Θεσσαλονίκη – Σύλληψη παράνομων μεταναστών και διακινητή στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στον Πόρο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο - Μεταφορά ασθενούς

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΠΕΡΑΙΑΣ» Θερμαϊκού, 84χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

============================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 35χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, ο οποίος μετέφερε  επιμελώς κρυμμένο, κάτω από το κρεβάτι της καμπίνας του ανωτέρω Φ/Γ, έναν (01) αλλοδαπό, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα  κατασχέθηκε.

============================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 31χρονος αλλοδαπός διότι συνόδευε έναν αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Επίσης, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

============================

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πόρου, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ «PORTOCANDIA» N.Π. 6422 με έξι (06) επιβαίνοντες (τρεις (03) έλληνες και τρεις (03) αλλοδαπές) στη θαλάσσια περιοχή «ΤΣΕΛΕΒΙΝΙΩΝ».

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και οι Ε/Γ – Λάντζες «ΑΙΑΚΟΣ» Ν.Π. 21 και «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν.Π. 53, με την βοήθεια των οποίων το «PORTOCANDIA» αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι του Πόρου.

Από την προσάραξη δεν παρατηρήθηκε ρύπανση , ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός και εισροή υδάτων στο σκάφος.

Από το Λιμεναρχείο Πόρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «PORTOCANDIA» μέχρι επιθεώρησης από το νηογνώμονα που παρακολουθεί το σκάφος και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

============================

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε βραδινές ώρες σήμερα, στην οδό «ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ» Ρεθύμνου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 27χρονος, εισήλθε στην παραπάνω οδό από χώρο στάθμευσης οχημάτων με αποτέλεσμα δίκυκλο όχημα με 28χρονο οδηγό που κινιόταν επί της οδού προκειμένου να αποφεχθεί η σύγκρουση, ο οδηγός του τροχοπέδησε με συνέπεια να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου.

============================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 

- 24χρονος, από το λιμάνι της Φολέγανδρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ»  Ν.Ν. 53 και

- 83χρονος, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ»  Ν.Ν. 53.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL