Ανεύρεση σορών αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ικαρία – Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην Καλαμάτα – Σύλληψη για διάθεση αλιευμάτων χωρίς άδεια στη Μήλο - Διακομιδή ασθενών

Ανεύρεση σορών αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ικαρία – Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην Καλαμάτα – Σύλληψη για διάθεση αλιευμάτων χωρίς άδεια στη Μήλο - Διακομιδή ασθενών
 
Εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, δύο (02) σοροί, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή Εύδηλου Ικαρίας.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν στην παραλία «ΦΥΤΕΜΑ» οι σοροί ενός νεαρού άνδρα και μίας νεαρής γυναίκας, σε προχωρημένη σήψη, οι οποίες  μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας για την διενέργεια  νεκροψίας – νεκροτομής.  
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη μαρίνα Καλαμάτας, με επιβαίνοντες τον 51χρονο οδηγό και τον 74χρονο συνοδηγό του.
    Άμεσα μετέβησαν στο σημείο στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, που διαπίστωσαν ότι οι ανωτέρω εξήλθαν του οχήματος με ίδιες δυνάμεις, ενώ στην συνέχεια διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, απ' όπου εξήλθαν βραδινές ώρες.
    Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυθεί με μέριμνα του οδηγού.
 
*****
Ένας 48χρονος συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες,  εντός της μαρίνας του λιμένα Αδάμαντα ν. Μήλου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής για διάθεση αλιευμάτων διατάξεων προς πώληση, άνευ της προβλεπόμενης άδειας κατά  παράβαση του νόμου Ν. 4264/2014: «Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος».
Συγκεκριμένα, κατόπιν καταγγελίας από ιδιώτη, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπίστωσαν τον ανωτέρω 48χρονο να διαθέτει από Ε/Π-Α/Κ σκάφος αλιεύματα προς πώληση, συνολικής ποσότητας είκοσι (20) κιλών, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια και συνελήφθη. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων ενώ κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν.Σ. 158, ένας 30χρονος και ένας 86χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL