Πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα «Προετοιμάζοντας το εκπαιδευτικό ταξίδι»

Πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα «Προετοιμάζοντας το εκπαιδευτικό ταξίδι»
 
Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διοργανώνει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου εκδήλωση με θέμα «Προετοιμάζοντας το εκπαιδευτικό ταξίδι». Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σπουδαστές των ΑΕΝ, εκπρόσωποι ναυτιλιακών επιχειρήσεων, εφοπλιστικές και ναυτεργατικές ενώσεις, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό των Ακαδημιών μας. 
Στόχος της Εκδήλωσης είναι η καλύτερη προετοιμασία και προώθηση του θεσμού του εκπαιδευτικού ταξιδιού των σπουδαστών/σπουδαστριών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.
Ομιλητές  θα είναι σπουδαστές και σπουδάστριες από διάφορες Ακαδημίες της χώρας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες από τα θαλάσσια εκπαιδευτικά ταξίδια τους στους νέους δοκίμους,  εκπρόσωποι θεσμών της ναυτιλίας και ναυτιλιακών επιχειρήσεων οι οποίοι θα επιχειρήσουν να αναδείξουν ζητήματα που προκύπτουν κατά την οργάνωση των εκπαιδευτικών ταξιδιών, καθώς και επαγγελματίες ενεργοί ναυτικοί για να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση και τις εμπειρίες τους στους σπουδαστές των Ακαδημιών.
Η εκδήλωση χωρίζεται σε δύο θεματικές ενότητες: Η πρώτη ενότητα είναι αφιερωμένη στο «Προετοιμάζομαι για το Α’ θαλάσσιο Εκπαιδευτικό Ταξίδι» και η δεύτερη ενότητα επικεντρώνεται στο θέμα «Γυναίκες και ναυτική εκπαίδευση».
Την εκδήλωση θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι σπουδαστές των ΑΕΝ και κάθε ενδιαφερόμενος, καθώς θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο από το Ίδρυμα Ευγενίδου μέσω της Υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ στο σύνδεσμο https://diavlos.grnet.gr/eugenfound .
Επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα.

Κατηγορία:


Wildcard SSL