Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στη Χαλκίδα

 Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στη Χαλκίδα
 
Στη σύλληψη ενός ημεδαπού για παράβαση των διατάξεων του Ν.2960/2001 ''Περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα'', προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εντός δύο (02) υφασμάτινων χειραποσκευών εκατό (100) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Στη συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της οικίας του εντοπίστηκαν τρεις χιλιάδες τριακόσια ενενήντα (3.390) πακέτα τσιγάρων και πεντακόσια εννέα (509) πακέτα συσκευασμένου καπνού διαφόρων επωνυμιών, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Από τη Λιμενική αρχή Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, η συνολική ποσότητα των οποίων ανέρχεται σε εξήντα εννέα χιλιάδες οκτακόσια (69.800) τσιγάρα και είκοσι πέντε κιλά και τετρακόσια πενήντα γραμμάρια (25,450) συσκευασμένου καπνού.
 
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr
 
Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL