Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά – Σύλληψη για αλιεία με εκρηκτικές ύλες στο Ηράκλειο –

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά –  Σύλληψη για αλιεία με εκρηκτικές ύλες στο Ηράκλειο –Έρευνες και εντοπισμός  αγνοούμενου αλιέα στο Μεσολόγγι
 
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια νομότυπου ελέγχου που διενεργήθηκε   στο λιμάνι του Πειραιά, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκαν στην κατοχή του 28χρονου μέσα στη βαλίτσα του, μία (01) πλαστική συσκευασία με ύποπτη ουσία, πιθανόν περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους διακοσίων δεκατεσσάρων (214)  γραμμαρίων και μέσα στη πίσω τσέπη του παντελονιού του ένα τεμάχιο με  ύποπτη ουσία, πιθανόν περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) μεικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και τρία δέκατα του γραμμαρίου (4,3 γρ.).
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, ενώ κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.
*****
Για παράνομη αλιεία με εκρηκτικές ύλες, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 56χρονος ημεδαπός, στην παραθαλάσσια περιοχή “ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ” Ηρακλείου, από στελέχη του Γραφείου Αλιείας και Ασφάλειας της  Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατελήφθη να έχει αλιεύσει ιχθείς του είδους «ΣΑΛΠΑ» συνολικού βάρους δεκατριών (13) κιλών με την χρήση εκρηκτικών υλών.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αλιεύματα.
*****
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,  η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, για 32χρονο αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί με το σκάφος του για διενέργεια αλιείας στη θαλάσσια περιοχή εκβολών του ποταμού Εύηνου, βραδινές ώρες χθες και έκτοτε αγνοείτο.
Στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη και περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και ομάδα έρευνας διάσωσης Μεσολογγίου προς διενέργεια ερευνών. Ο 32χρονος εντοπίστηκε τελικά πρωινές ώρες σήμερα, καλά στην υγεία του, στο λιμένα Κρυονερίου, όπου κατέφυγε με το σκάφος του, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL