Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στη Σαλαμίνα -

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στη Σαλαμίνα - Ανεύρεση πτώματος ανδρός στην Αλεξανδρούπολη - Διακομιδή ασθενούς

 

Για εμπορία λαθραίων τσιγάρων και καπνού συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός, από τα στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω εντοπίστηκε στην περιοχή ''ΒΟΥΡΚΑΡΙ'' ν. Σαλαμίνας από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. να εμπορεύεται εκατόν δύο (102) πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών και τέσσερις (04) συσκευασίες καπνού των 50χραμμαρίων έκαστη, καπνικά προϊόντα τα οποία δεν έφεραν πάνω στις συσκευασίες τους την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Από το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, καθώς και μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας που βρέθηκε στην κατοχή του ανωτέρω συλληφθέντος.

 

*****

 

Εντοπίστηκε πτώμα ανδρός, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Αλεξανδρούπολης, και συγκεκριμένα σε απόσταση δέκα μέτρων από την προβλήτα, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Η σορός του ανωτέρω, αφού ανασύρθηκε με ιδιωτικό σκάφος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του και αφορά 65χρονο ημεδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25, 74χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL