Τραυματισμός εργαζομένου στο Ναυπηγείο Σύρου

 

Τραυματισμός εργαζομένου  στο Ναυπηγείο Σύρου – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

 

Βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύρου, ότι 57χρονος εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις ναυπηγείου «ΝΕΩΡΙΟ» Σύρου, τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο, συνεπεία πτώσης μεταλλικής κατασκευής.

Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

=================================

Συνελήφθη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, απογευματινές ώρες χθες, στην Καβάλα, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 33χρονος, διότι σε έρευνα, παρουσία δικαστικής λειτουργού, που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός αυτής, (εγκατεστημένο σύστημα ειδικού φωτισμού και εξαερισμού), πέντε (05) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών ενώ σε άλλο χώρο του σπιτιού βρέθηκαν αποσπάσματα φυτού ινδικής κάνναβης καθώς και μια νάιλον συσκευασία με τρεις (03) σπόρους κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ενώ τα προαναφερόμενα δενδρύλλια, ναρκωτικές ουσίες και ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

=================================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 37χρονη αλλοδαπή, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό της καθώς των τριών (03) τέκνων της από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=================================

 

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 29χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα καθώς και δύο (02) ακόμη αλλοδαπών, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL