Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων - μεταναστών στη Λέσβο –

Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων - μεταναστών στη Λέσβο – Σύλληψη πρόσφυγα στον Πειραιά – Διακομιδή ασθενούς

 

Στον εντοπισμό και τη διάσωση εβδομήντα τριών (73) προσφύγων προέβησαν πρωινές ώρες της 27/03/2016, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. 

Συγκεκριμένα, περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Μυτιλήνης ν. Λέσβου, φουσκωτή μηχανοκίνητη λέμβο σε δυσχερή θέση, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω προσφύγων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

*****

 

Ένας 41χρονος πρόσφυγας συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου εντός του οικείου λιμένα, για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.

Προανάκριση διενεργείται από το οικείο Λιμενικό Τμήμα.

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL