Ανεύρεση πτώματος στην Τήνο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σάμο και στο Ηράκλειο – Θαλάσσια ρύπανση στον Πειραιά – Διακομιδή ασθενούς

 Ανεύρεση πτώματος στην Τήνο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σάμο και στο Ηράκλειο – Θαλάσσια ρύπανση στον Πειραιά – Διακομιδή ασθενούς
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου για πιθανή  ύπαρξη ανθρώπινου πτώματος  βορειοανατολικά νήσου Τήνου στη θαλάσσια περιοχή «ΛΕΙΒΑΔΑ».
Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΚΑΤ. και ιδιώτης δύτης, όπου πρωινές ώρες σήμερα εντόπισαν και ανέσυραν από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ», πτώμα αγνώστου ταυτότητας και φύλου.
Η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού στη χερσαία ζώνη λιμένα Σάμου, όταν Φ.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 67χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 41χρονος. 
Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός του 41χρονου, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.  
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.
*****
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Νεάρχου, όταν Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε 51χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 46χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
*****
Θαλάσσια ρύπανση, προκλήθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του  λιμένα Πειραιά.
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι κατά τη διαδικασία πετρέλευσης με «FUEL OIL» του πρυμνοπλαγιοδετημένου στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου του λιμένα Πειραιά Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “BLUE GALAXY” Ν.Π. 12247 από το εφοδιαστικό “AEGEAN ACE” Ν.Π. 11857, προκλήθηκε ρύπανση του κείμενου θαλασσίου χώρου  περίπου εκατόν σαράντα (140) τ.μ., η οποία εγκλωβίστηκε κυρίως ανάμεσα στο πλοίο και τον προβλήτα.
Η ρύπανση αντιμετωπίστηκε με ικανοποιητικά αποτελέσματα, από εταιρεία απορρύπανσης και με τη συνδρομή σωστικής λέμβου του πλοίου, με την χρήση κατάλληλων υλικών και μέσων για την απορρύπανση του θαλάσσιου χώρου.
Προανάκριση διενεργείται από το Ά Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά .
***** 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Δονούσας στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 88χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL