Εντοπισμός και συλλήψεις διακινητών αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα -

Εντοπισμός και συλλήψεις διακινητών αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στην Κεφαλονιά

 

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 38χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ο ανωτέρω οδηγός Φ/Γ οχήματος να μεταφέρει εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης μέσα στο φορτίο (ακτινίδια) δεκαεννέα (19) αλλοδαπούς, στερούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους διακινήσει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

 

*****

 

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 52χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η 46χρονη αλλοδαπή συνεπιβάτιδά του, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος κατείχε και επέδειξε παραποιημένο διαβατήριο και πλαστό δελτίο ταυτότητας για την ανωτέρω 46χρονη, με σκοπό να την μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

 

*****

 

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, 58χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (Τράκτορας/Επικαθήμενο-Ψυγείο) στο νότιο λιμένα Πάτρας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ο ανωτέρω οδηγός Φ/Γ οχήματος να μεταφέρει εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης μέσα στο φορτίο (πορτοκάλια) έντεκα (11) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

 

*****

 

Εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πλατύ και Μακρύ Γιαλού Αργοστολίου Κεφαλονιάς, σε απόσταση δεκαπέντε (15) μέτρων περίπου από την ακτή και σε βάθος ενάμισι (1,5) μέτρου, τρία (03) βλήματα, μήκους περίπου τριάντα πέντε (35) εκατοστών και διαμέτρου περίπου δέκα (10) εκατοστών.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, που επιτηρεί την περιοχή, ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Ιονίου για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL