Υπεράριθμοι επιβάτες σε Ε/Γ-Τ/Ρ στην Κω

Υπεράριθμοι επιβάτες σε Ε/Γ-Τ/Ρ στην Κω – Συνέχεια ενημέρωσης για τον πνιγμό στην Κατερίνη την 05/09/2011 – Πνιγμοί στην Καλαμάτα και την Πάρο -Τραυματισμός αλιεργάτη στην Αιδηψό   

Σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε, σήμερα το μεσημέρι, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Νισύρου κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΑΡΙΑ» Ν. Καλύμνου 155, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό 122 επιβάτες, ενώ το Πιστοποιητικό Ασφαλείας  του πλοίου προβλέπει 107 επιβάτες.

Προανάκριση, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νισύρου.

=====================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε σήμερα, από συγγενικά πρόσωπα, το πτώμα γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο είχε εντοπιστεί την 05/09/2011 στη θαλάσσια περιοχή παραλία «Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ» Κατερίνης.

Πρόκειται για ημεδαπή ηλικίας 79 ετών.

=====================

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Ανατολικής παραλίας  Καλαμάτας, 73χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών  για τη διενέργεια  νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καλαμάτας.

=====================

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ» Πάρου, 33χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά  για τη διενέργεια  νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάρου.

=====================

Πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή    Αιδηψού ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους «ΝΙΚΟΛΑΣ Ε.» Ν.Α. 01 για τον τραυματισμό ενός αλιεργάτη, ηλικίας  62 ετών, στο δεξί του πόδι.

Μετά τον κατάπλου του σκάφους, ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αιδηψού.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL