Τροχαίο με τραυματισμούς στην Κέρκυρα -

Τροχαίο με τραυματισμούς στην Κέρκυρα - Σύλληψη Κυβερνήτη στην Κυλλήνη - Διακομιδές ασθενών

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 28χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 71χρονος με συνοδηγό μία 56χρονη.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός του 71χρονου καθώς και της 56χρονης, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, από όπου και εξήλθαν.

Κατόπιν αλκοομέτρησης που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος αλλοδαπός οδηγός βρισκόταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, ο οποίος συνελήφθη ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας

 

*****

 

Στη σύλληψη του Κυβερνήτη του επαγγελματικού σκάφους αναψυχής ''PARASAILING'' Λ. Ζακύνθου 2341 προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω αποπειράθηκε να εκτελέσει μεταφορά επιβατών με το εν λόγω σκάφος από το λιμανάκι Γλύφας Ηλείας προς Ζάκυνθο, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης, ενώ ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες και βραδινές σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • βρέφους από το λιμένα Αντίπαρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν. Πάρου 77,

  • 49χρονου από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

  • βρέφους από το λιμένα Ζακύνθου στο λιμένα Κυλλήνης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

  • 87χρονης από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΘΑΣΟΣ ΙΙ'' Ν.Π. 11836.

     

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL