Σύλληψη αλλοδαπών για λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα

Σύλληψη αλλοδαπών για λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα – Παροχή συνδρομής σε παρασυρόμενο χειριστή ιστιοσανίδας στην Κάρπαθο 

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νέου λιμένα της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 52χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος που ρυμουλκούσε τροχόσπιτο, καθώς και ο 56χρονος αλλοδαπός συνοδηγός, διότι μετέφεραν κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, η οποία είχε κατασκευασθεί κάτω από το εν λόγω τροχόσπιτο, τρεις χιλιάδες εκατόν πέντε (3.105) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, για τα οποία δεν διέθεταν νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το ανωτέρω τροχόσπιτο καθώς και τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν.

====================

Απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καρπάθου, ενημερώθηκε για περιστατικό παρασυρόμενου 23χρονου αλλοδαπού χειρίστη ιστιοσανίδας, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΣΤΕΛΟΥ».

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν από ξηράς όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ δια θαλάσσης πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Τ/Χ σκάφος «ΔΕΛΦΙΝΙ» Τ.Κ. 03.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε από προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, καλά στην υγεία του.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL