Πνιγμός στην Κω

  Πνιγμός στην Κω - Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Λευκίμμη – Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή στον Άγιο Νικόλαο

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΤΙΓΚΑΚΙ» Κω,  79χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της,  ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κω.

============================

Προσάραξε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, σε αμμώδη αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΛΥΚΕΣ» Λευκίμμης, το ιστιοφόρο σκάφος «TANGAROA» σημαίας Ιταλίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (1 άνδρα και 1 γυναίκα), καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντες προσωπικό της Λιμενικής Αρχής.

Το «TANGAROA» τελικά αποκολλήθηκε με ίδια μέσα και κατέπλευσε με ασφάλεια, συνοδεία του  πλωτού περιπολικού, στο λιμένα Λευκίμμης.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε εισροή υδάτων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Λευκίμμης απαγορεύθηκε ο απόπλους του σκάφους, μέχρι να προσκομισθεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

============================

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Αγίου Νικολάου, 78χρονος αλλοδαπός, διότι ενώ βρισκόταν επάνω στη σκάλα του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «ΚΙΡΚΗ» Ν.ΑΝ. 29, πυροβόλησε μία (01) φορά με μεταλλικό όπλο τύπου περίστροφου.

Ο 78χρονος δεν κατείχε άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής, ενώ από τον πυροβολισμό δεν  τραυματίστηκε κανένας.

Την στιγμή του συμβάντος σε απόσταση δύο περίπου μέτρων περίπου, βρισκόταν ημεδαπή, με την οποία ο ανωτέρω είχε προηγουμένως διαπληκτιστεί και απειλήσει με το εν λόγω όπλο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όπλο καθώς και επτά (07) πλήρη φυσίγγια (άνευ βολίδων) και ενός (01) κενού φυσιγγίου.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL