Συνέχεια ενημέρωσης για τον θάνατο άνδρα αγνώστων στοιχείων στη Ρόδο την 05/06/16 – Εντοπισμός σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Φλοίσβο –

Συνέχεια ενημέρωσης για τον θάνατο άνδρα αγνώστων στοιχείων στη Ρόδο την 05/06/16  – Εντοπισμός σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Φλοίσβο – Θάνατος αυτοδύτη στην Αλόννησο – Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Λέσβο και τη Χίο 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που ανασύρθηκε πρωινές ώρες της 05/06/16, στη θαλάσσια περιοχή Φαληρακίου Ρόδου.
Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 86 ετών.
 
*****
Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην θαλάσσια περιοχή “ΜΠΑΤΗ” Π. Φαλήρου.
Ανωτέρω σορός, λευκής φυλής, ηλικίας περίπου 50-55χρόνων, ύψους 1,60 μ., με κόκκινα μαλλιά, έφερε πλεκτή μπλούζα χρώματος φούξια και ασπρόμαυρο παρεό.
Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην ξηρά από ιδιωτική λέμβο με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας. 
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
 
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αλόννησου, ότι 50χρονη αλλοδαπή απεβίωσε κατά τη διενέργεια καθοδηγούμενης κατάδυσης.
Ειδικότερα, η 50χρονη, κατά τη διενέργεια της εν λόγω κατάδυσης, αισθάνθηκε αδιαθεσία σε βάθος περίπου τριάντα μέτρων και ζήτησε από τον εκπαιδευτή άμεση ανάδυση. Με την ολοκλήρωση της ανάδυσης, έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλόννησου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην  Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
 
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση εξήντα (60) προσφύγων προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ” ν. Λέσβου, πνευστή λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων, σε δυσχερή θέση.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το περιπολικό προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των ανωτέρω και μεταφορά τους στο λιμένα Μήθυμνας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.
 
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι οκτώ (28) προσφύγων προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΓΡΙΔΙΩΝ” ν. Χίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων, σε δυσχερή θέση.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το περιπολικό προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω προσφύγων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL