Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Έκτακτη προσέγγιση Κ/Ζ «KRISTINAKATARINA» σημαίας Φιλανδίας στην Κέρκυρα για αποβίβαση ασθενούς  – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο ίδιο λιμάνι από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. 

      =================

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Κ/Ζ «KRISTINAKATARINA» σημαίας Φιλανδίας, το οποίο είχε αποπλεύσει νωρίτερα από την Κέρκυρα με προορισμό το DUBROVNIKΚροατίας, ότι επρόκειτο να προσεγγίσει έκτακτα το λιμάνι προκειμένου να αποβιβάσει έναν ασθενή επιβάτη.

Ο 62χρονος αλλοδαπός ασθενής αποβιβάστηκε από το «KRISTINAKATARINA» και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ το κρουαζιερόπλοιο συνέχισε για τον προορισμό του.

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι Πλατανιά Μαγνησίας, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ» Τ.Σ. 134, 31χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL