Τροχαία ατυχήματα στον Πειραιά και την Ελευσίνα

Τροχαία ατυχήματα στον Πειραιά και την Ελευσίνα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα – Μεταφορά ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά στην περιοχή «ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ» μεταξύ της Πύλης Ε4 και Ε5, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 33χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο με οδηγό 44χρονο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο 44χρονος, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ».

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού ΚΟΝΤΟΥΛΗ στην παραλία Ελευσίνας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό  28χρονη προσέκρουσε με δίκυκλο με οδηγό 27χρονο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

==================

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 ==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες, από το λιμάνι Πισαετού Ιθάκης στο λιμάνι Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ν.Ι. 459, 2,5 μηνών αγοράκι, το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL