Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κέρκυρα – Σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Παροχή συνδρομής σε Τ/Χ στη Χίο – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Ρίο – Μεταφορά ασθενούς

 

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κατά τη διενέργεια περιπολίας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας στην περιοχή Αλυκών, εντοπίστηκε όχημα με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες, ο οδηγός του οποίου μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του περιπολικού ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Μετά από καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη, κάτω από το κάθισμα του οδηγού, μια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 14 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

======================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, δύο αλλοδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

======================

Ακυβέρνητο λόγω έλλειψης καυσίμων, έμεινε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Τ/Χ σκάφος «SANIII» Τ.Π. 3000 ΣΤ, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Χίου, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 37χρονο κυβερνήτη του, καλά στην υγεία του.

Άμεσα πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.ΑΚΤ έσπευσε στο σημείο για παροχή συνδρομής, καθώς και το Α/Κ «ΜΙΧΑΛΗΣ» Ν. Χίου 814, το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το Τ/Χ στο λιμάνι Λημνιά Βολισσού Χίου.

======================

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου, για πτώση οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή «ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ» Κάτω Βασιλικής Δήμου Ναυπακτίας.

Άμεσα στελέχη Λ.Σ. μετέβησαν στην περιοχή εντοπίζοντας το Ι.Χ.Ε. όχημα, σε απόσταση περίπου δύο (02) μέτρων από την ακτή, από το οποίο ο οδηγός και η συνοδηγός του εξήλθαν μόνοι τους.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το ανωτέρω όχημα ανελκύστηκε στην ξηρά με τη βοήθεια  ιδιωτικού γερανού.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή Ρίου.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032, 31χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL