Πνιγμοί στη Ζάκυνθο και τα Ν. Μουδανιά

Πνιγμοί στη Ζάκυνθο και τα Ν. Μουδανιά – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού συνεργού στην Πάτρα

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Ορμίσκου Σέλληνας Δήμοτικης Ενότητας Ελατείων Δήμου Ζακύνθου, 46χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου.

========================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν ξενοδοχείου ΑΘΩΣ- ΠΑΛΛΗΝΗ, 68χρονη αλλοδαπή.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Α.Π. Θεσσαλονίκης για τη  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών.

========================

Συνελήφθη, απογευματινές χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, με προορισμό την Ιταλία, ένας 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια μεταφέροντας με το όχημά του έναν 23χρονο αλλοδαπό, χωρίς να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.     

Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, ένας αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL