Τραυματισμός εργατοτεχνίτη στο Πέραμα – Τραυματισμός λιμενεργάτη στη Θεσσαλονίκη

 Ένας 60χρονος εργατοτεχνίτης τραυματίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατά την εκτέλεση εργασιών στο υπό επισκευή Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίο «ΚΟΣΜΟΣ» Ν.Π. 3450, το οποίο βρίσκεται ανελκυσμένο στη μικρή πλωτή δεξαμενή της Ο.Λ.Π. Α.Ε., εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια προπαρασκευαστικών εργασιών (μεταφορά εργαλείων) στο ανωτέρω πλοίο, ο 60χρονος εγκλωβίστηκε στο χώρο μεταξύ του αριστερού πλαϊνού τοιχώματος της δεξαμενής και του οπίσθιου τμήματος αυτοκινούμενου ανυψωτικού καλαθοφόρου μηχανήματος έργου (CHERRY PICKER), το οποίο πραγματοποιούσε οπισθοπορεία.

Ο ανωτέρω τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο της Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

 

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμό 50χρονου ημεδαπού λιμενεργάτη εντός του λιμένα.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια εργασιών στον προβλήτα έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο 50χρονος τραυματίας διεκομίσθη άμεσα, έχοντας τις αισθήσεις του, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκρατείο για περαιτέρω εξετάσεις, από όπου στη συνέχεια εξήλθε, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.  

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL