Συνέχεια ενημέρωσης για τον αγνοούμενο από 02-09-11 στη θαλάσσια περιοχή ν. Τριζόνια Ναυπάκτου

Συνέχεια ενημέρωσης για τον αγνοούμενο από 02-09-11 στη θαλάσσια περιοχή ν. Τριζόνια Ναυπάκτου – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α» Ν.Π. 7163 στην Πάτρα – Βλάβη στο Ε/Γ-ΚΑΤ «SEA JET II» Ν.Π. 10571

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Χάνια Φωκίδος και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του η σορός του 46χρονου κολυμβητή, ο οποίος αγνοούταν από την 02-09-11 στη θαλάσσια περιοχή της ν. Τριζόνια  Ναυπάκτου.

============================

Η Λιμενική Αρχή Πάτρας, μετά από τηλεφωνική καταγγελία, διενήργησε, πρωινές ώρες σήμερα, έκτακτο έλεγχο στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α» Ν.Π. 7163, το οποίο εκτελούσε δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε αδυναμία λειτουργίας στο βαρούλκο αγκυρών του (εργάτης).

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας απαγόρευσε τον απόπλου του «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α»  μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.  

==========================

Η Λιμενική Αρχή Ραφήνας ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο τουΕ/Γ-ΚΑΤ «SEA JET II» Ν.Π. 10571, μετά τον ασφαλή κατάπλου του στο λιμάνι, ότι υπέστη βλάβη (σβέση) στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι οριστικής αποκατάστασης της βλάβης, επιθεώρησης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Το πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο την 16.00 με προορισμό Τήνο – Μύκονο και επιστροφή.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» Ν.Π. 11479 στις 17.30.

Επίσης οι επιβάτες της επιστροφής πρόκειται να προωθηθούν με το Ε/Γ-ΚΑΤ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ III» Ν.Π. 10562.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL