Συνέχεια ενημέρωσης για τον θάνατο γυναικός αγνώστων στοιχείων στη Ρόδο την 07/07/2016 – Συνέχεια ενημέρωσης για προσάραξη σκάφους στη Μήλο την 06/072016 – Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου χωρίς τις αισθήσεις του στο Ρέθυμνο -

Συνέχεια ενημέρωσης για τον θάνατο γυναικός αγνώστων στοιχείων στη Ρόδο την 07/07/2016 – Συνέχεια ενημέρωσης για προσάραξη σκάφους στη Μήλο την 06/072016 – Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου χωρίς τις αισθήσεις του στο Ρέθυμνο - Θάνατος γυναικός στη Χαλκιδική– Διακομιδή ασθενούς
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός γυναικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΨΑΡΟΠΟΥΛΑΣ» Ρόδου.
Πρόκειται για αλλοδαπή, ηλικίας 59 ετών.
*****
Συνέχεια ενημέρωσης:
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, ότι το Ι/Φ σκάφος “ΣΙΦΝΟΣ 50.1” Ν.Π. 10419, το οποίο βρισκόταν προσαραγμένο  στη θαλάσσια περιοχή νησίδας  Παξιμάδι νοτιοδυτικά ν. Μήλου από 06/07/2016 και  επρόκειτο να ανελκυθεί – ρυμουλκηθεί, υπέστη καθολική θραύση του κύτους του.
Στην περιοχή βρίσκονται το Ρ/Κ «CHRISTOS XIII» Ν.Π. 11508 και ο πλωτός γερανός «ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΙΙΙ» Ν.Π. 148 τα οποία θα πραγματοποιήσουν περισυλλογή των τμημάτων του σκάφους πρωινές ώρες σήμερα.
Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου ότι στη θαλάσσια περιοχή Επισκοπής δήμου Ρεθύμνου, ένας λουόμενος βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
Άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή ετέθη σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, ενημερώθηκαν οι όμορες Λιμενικές Αρχές για την παροχή συνδρομής καθώς και οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών σκαφών της ευρύτερης περιοχής.
Άμεσα απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το επαγγελματικό σκάφος «ΚΑΚΟ ΑΓΟΡΙ» Τ.Ρ. 93, ενώ από ξηράς στις έρευνες πήραν μέρος στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρεθύμνου, χερσαία μέσα και προσωπικό του Κ.Λ. Χανίων.
Τελικά λίγο αργότερα εντοπίστηκε και περισυνελέγη ο αγνοούμενος κολυμβητής από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., χωρίς τις αισθήσεις του. 
Πρόκειται για 54χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στη μαρίνα Ρεθύμνου και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται απότο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΠΕΥΚΟΧΟΡΙΟΥ'' Χαλκιδικής, 81χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Ε.Σ.Υ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι  της Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 78χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL