Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορού γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Βάρκιζα -

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορού γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Βάρκιζα - Μηχανική βλάβη Τ/Ρ-Ε/Π σκάφους στην Πάρο - Κράτηση M/V πλοίου στα Νέα Μουδανιά - Θάνατοι λουόμενων στην Καλαμάτα, την Κατερίνη, το Κιάτο και τη Χαλκιδική - Διακομιδή ασθενούς

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε από τους οικείους της η σορός της ηλικιωμένης γυναίκας που εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας.

Πρόκειται για 80χρονη ημεδαπή.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάρου, πρωινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη σκάφους σε δυσχερή θέση λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Πάρου, με εννέα (09) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή κατέπλευσε το Ε/Π-Α/Κ ''ΣΟΥΛΤΑΝΑ'' Ν.Π. 150 με επιβαίνων στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το Τ/Ρ-Ε/Π ΄΄ΙΝΤΙ'' Ν.Π. 10735 και το ρυμούλκησε στο αλιευτικό καταφύγιο του λιμένα Νάουσας όπου κατέπλευσαν με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Πάρου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ΄΄ΙΝΤΙ'' μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

*****

 

Το μέτρο της κράτησης επιβλήθηκε στο M/V ''HELGA'' σημαίας Μολδαβίας, απογευματινές ώρες σήμερα, κατόπιν επιθεώρησης που διενεργήθηκε από εξουσιοδοτημένους επιθεωρητές PARIS MOU της Λιμενικής Αρχής Νέων Μουδανιών, μέχρι αποκατάστασης των παρατηρήσεων.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης πρόκειται να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής παραλίας Καλαμάτας, 76χρονος.

Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

 

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής Ν. Πιερίας, 68χρονος αλλοδαπός.

Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Καμαρίου Ν. Κορινθίας, 67χρονος.

Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, 70χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σικίνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 70χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL