Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη Λέρο - Θάνατοι λουόμενων στο Ναύπλιο,στη Χαλκίδα, στην Αλεξανδρούπολη και στον Σταυρό Θεσσαλονίκης - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα

Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη Λέρο - Θάνατοι λουόμενων στο Ναύπλιο,στη Χαλκίδα, στην Αλεξανδρούπολη και στον Σταυρό  Θεσσαλονίκης - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα
 
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λέρου, ότι ιστιοπλοϊκό σκάφος έπλεε ακυβέρνητο στον όρμο Λακκίου ν. Λέρου. 
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής το οποίο και εντόπισε το  Ι/Φ σκάφος «LINOSA» σημαίας ΗΠΑ με έναν (01) αλλοδαπό επιβαίνοντα, ο οποίος δήλωσε ότι το σκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη λόγω απώλειας ελαίου.      
Το ιστιοφόρο οδηγήθηκε από βοηθητική λέμβο συνοδεία του περιπολικού σκάφους στην «EVROS MARINE» όπου και προσδέθηκε με ασφάλεια .
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρουσιάστηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Λέρου  απαγορεύτηκε ο απόπλους του «LINOSA» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές  ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΑΚΤΗ ΚΑΛΛΙΣΤΩ», 81χρονος.
Ο ανωτέρω  διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .
Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Ναυπλίου .
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλία «ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΛΕΣΙΟΥ» δήμου Τανάγρας, 75χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην  Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της , ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΑΛΚΥΟΝΑΣ» δήμου Μαρώνειας, 74χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην  Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του , ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΒΡΑΣΝΩΝ», 75χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας  Μαδύτου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Διαβατών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού. 
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας  65χρονος συγκρούστηκε με  Δ/Κ όχημα με οδηγό έναν 25χρονο.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 25χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για περαιτέρω εξετάσεις - νοσηλεία. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL