Πνιγμός στην Κέρκυρα

Πνιγμός στην Κέρκυρα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα –Μεταφορά ασθενούς

                                                            

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΩΡΑΙΤΙΚΑ»  Κέρκυρας, 71χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας.

========================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο βόρειο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι βρέθηκαν κρυμμένοι σε διάφορα σημεία του Κ/Ζ «MARINA» σημαίας Νήσων Μάρσαλ, το οποίο ελλιμενιζόταν στο εκεί σημείο και θα απέπλεε σήμερα για το λιμάνι της Ζακύνθου, χωρίς να κατέχουν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

========================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες σήμερα, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν  τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 42χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε μία 27χρονη αλλοδαπή και τα τρία ανήλικα τέκνα της, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι της Σάμου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, 68χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL