Απεγκλωβισμός ατόμων από παραλία λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Ρέθυμνο -

Απεγκλωβισμός ατόμων από παραλία λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Ρέθυμνο - Παροχή συνδρομής σε ασθενή στην Ιθάκη - Βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Ρίο

 

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, για την ύπαρξη εγκλωβισμένων ατόμων στην παραλία Αγίου Γεωργίου του Δήμου Αγίου Βασιλείου, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή.

Άμεσα απέπλευσε προς την ανωτέρω παραλία το Ε/Γ-Τ/Ρ ΄΄ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ΄΄ Ν. Ρεθύμνου 64 με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τρεις (03) άνδρες, οι οποίοι αφού περισυνελέγησαν, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Αγίας Γαλήνης.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, για την ύπαρξη 33χρονου ασθενούς στην παραλία Γιδάκι ν. Ιθάκης ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Άμεσα απέπλευσε προς την ανωτέρω παραλία περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. συνοδεία Ιατρού, όπου παρέλαβε τον ανωτέρω ασθενή ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, από όπου και εξήλθε.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'' Ν.Π.9561 παρουσίασε βλάβη λόγω απώλειας ηλεκτρικής ισχύος, κατά τη διαδικασία φόρτωσης στο δυτικό λιμένα Ρίου, προκειμένου να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο προς το λιμένα Αντιρρίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'' μέχρι διαπίστωσης βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ τα δρομολόγια της ανωτέρω πορθμειακής γραμμής δεν εκτελέστηκαν από 05:00 έως 07:00.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL